Boomrooierij

Geen categorie

Boomrooierij C. Mierlo

Boomrooieriq C. van Mierlo is een regionaal opererende bedrijf in kleine agrarische werkzaamheden. Bomen rooien en snoeien behoren hierbij tot onze wekelijkse werkzaamheden. Periodiek wordt er beroep op ons gedaan om bomen te snoeien maar ook het rooien komt regelmatig voor. Zowel particulieren, bedrijven als overheid kunnen bij ons terecht.

Onze agrarische achtergrond speelt een grote rol in het kennen en herkennen van boomziektes. Vertrouw de opdracht gerust aan C. van Mierlo. Met een vloot aan het het juiste materiaal is geen klus teveel. Of de boom nu op een makkelijk of lastig te bereiken plaatst staat. Wij klimmen desnoods in de boom of maken gebruik van de juiste machines om de werkzaamheid op een veilige en keurige manier uit te voeren. Uiteraard ruimen wij het snoeiafval ook op en voeren de boom ook voor u af.

Heeft u een boom te snoeien of te rooien? Bel C van Mierlo 06-51189560

Naast bomen rooien voorzien wij ook voor particulieren en bedrijven:

Onkruidbestrijding

Gras & Gazon

Veldbloemen

Gladheidsbestrijding

Vorig bericht
Onkruid laten verwijderen
Volgend bericht
Verbrand Gazon? Hoe komt het en wat te doen?

Niets gevonden.

Menu