Onkruidbestrijding semi verharding

Er is niets zo onhandig en arbeidsintensief om onkruid te bestrijden op semi verharding. Tegenwoordig worden chemicaliën geweerd om onkruid te bestrijden en maar goed ook. Tenslotte komen die chemicaliën allemaal weer terug in de natuur waar niemand beter van wordt. Maar ja, onkruid plukken met de hand is ook een optie die veel tijd vraagt. Daarnaast is het in de zomermaanden erg ondankbaar werk. Het groeit namelijk weer als kool terug.

Gelukkig is voor die taak een handige machine ontwikkeld, eentje die semi verharding weer snel onkruidvrij maakt. Met ons kleine tractor en de onkruidbestrijdingsmachine kunnen we vele vierkante meters per dag behandelen en ziet het er allemaal weer netjes uit. Zo hebben we onder andere al diverse campings kunnen helpen met een onkruidvrij pad.

Als het gaat om een oppervlakte met gebroken puin, dolomiet, grind of een andere vorm van halfverharding kunnen wij het onkruid bestrijden op een milieu vriendelijke manier. Na de bestrijding kunnen we het pad of oppervlakte weer egaliseren en verdichten door deze te rollen of eggen.

Onkruidbestrijding semi verharding, voor meer informatie over de mogelijkheden bel je even met Corneel voor meer informatie: 06-51189560

Menu