Bewatering van plantsoenen

Warm weer, een heerlijke gelegenheid om lekker te verkoelen aan het water en voldoende te drinken. De planten, bloemen en het gazon hebben ook meer water nodig tijdens de warme dagen. Zonder het juiste materieel is dit een arbeidsintensieve klus. Maar om het plantsoen geen water te geven is ook geen optie. De schade kan onherstelbaar zijn en dat is zonde. Voor diverse organisaties, gemeenten, bedrijven en winkelcentra voorzien wij de plantsoenen van water. Zodat in het voorjaar en zomer de plantsoenen voldoende water krijgen. We doen dit met onze trekkers en watertanks waarmee we eenvoudig het plantsoen kunnen bewateren.

Bewatering van plantsoen in de zomer is van cruciaal belang

Tijdens de warme zomerse maanden heeft het openbaar groen het zwaar. Jonge planten, bomen en bloemen hebben nood aan veel water. Als hier niet op de juiste manier mee wordt omgegaan heeft het onherstelbare invloeden voor het plantsoen en dient het opnieuw aangeplant te worden. Iets dat je graag wilt voorkomen. Het brengt onnodige kosten met zich mee.

Met ons eigen materieel hebben we alles in huis om openbaar groen te onderhouden. En deze tijdens het voorjaar en zomer te bewateren. Denk hierbij aan plantsoenen, sportvelden, campings en tuinen. De combinatie tractor waterton hebben we uit laten voeren met een achteruitrijd camera en alarmlichten. Het is en blijft geen alledaagse logistieke ingreep om plantsoenen te bewateren. Dit vraagt soms even geduld voor mede weggebruikers. Echter willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat we onze manoeuvres geen weggebruikers over het hoofd zien met alle gevolgen van dien. Op een veilige manier plantsoenen bewateren vinden wij dus belangrijk.

Kan jullie plantsoen ook wel wat water en onderhoud gebruiken? Bel dan gerust eens met Corneel: 06-51189560
   

 

Menu