C. van Mierlo, het adres voor een mooi gazon, sportveld of paardenwei

Zekerheden

done

100% Kwaliteit

Enkel het beste is goed genoeg en dat hoeft niet duur te zijn.

thumb_up

Grote Capaciteit

Door alles in eigen beheer te hebben is er geen klus te veel of oppervlakte te groot.

person

Afspraak = Afspraak

De afspraken die we maken komen we ook na, dat is wel zo handig.

Aanleggen van een gazon, sportveld of paardenwei?

Bij het aanleggen van een gazon, sportveld of paardenwei zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Denk hierbij aan kant-en-klare graszoden of juist een het zaaien van graszaad. Wij merken dat de voorkeur bij oppervlaktes onder de 250m2 in de meeste gevallen uitgaat naar graszoden. Simpelweg omdat de bodem direct bedekt is met gras. Bij het zaaien duurt het vaak c.a. 14 dagen voordat het gras gemaaid kan worden. Daarnaast is de kans op onkruid bij het zaaien van gras groter dan bij het aanleggen van graszodes.

De tweede keuze waar men rekening mee dient te houden is de bestemming van het gazon. Er zijn namelijk verschillende grassoorten beschikbaar met allemaal hun eigen kenmerken. Het is daarom van belang dat wij van te voren de huidige situatie kunnen bekijken om te bepalen welk gras het beste bij u past. Tevens zal er gekeken worden of de PH waardes van de grond juist zijn. Indien dit niet het geval is dienen we de grond te behandelen om een gewenst eindresultaat te behalen.

Hoe gaan we te werk?

Na het eerste contact plannen we een afspraak bij jouw op locatie. Zodat we de exacte afmetingen, grondwaardes en de huidige situatie kunnen opnemen. Dit is van belang om te bepalen welke werkzaamheden er nodig dienen te zijn.

Onderhoud?

Naast het aanleggen kunnen wij ook het complete onderhoud verzorgen. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw gazon. Ook grasvelden die niet door ons zijn aangelegd kunnen door ons worden onderhouden. Met onderhoud verstaan wij het bewateren, maaien, bemesten en verticuteren.

Het komt ook welleens voor dat klanten ons inhuren om een bestaand gazon te herstellen. Indien er langere tijd geen of slecht onderhoud is gepleegd is er vaak veel mos en minder gras. Wij maken het gazon graag weer als nieuw aangelegd zodat je weer kunt genieten.

Betreft het onderhoud werken wij veelal met contracten, tenslotte blijft het gras groeien en zal er periodiek onderhoud gepleegd moeten worden. Doordat we dit doen op vele plaatsen in de Kempen kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven het gazon onderhouden. Neem contact op voor de betreffende condities.

Sfeerbeelden

Bel ons direct op +31(0)6 51189560

Onze Relaties

Menu