Voor de mooiste veldbloemen

Zekerheden

done

100% Kwaliteit

Enkel het beste is goed genoeg en dat hoeft niet duur te zijn.

thumb_up

Grote Capaciteit

Door alles in eigen beheer te hebben is er geen klus te veel of oppervlakte te groot.

person

Afspraak = Afspraak

De afspraken die we maken komen we ook na, dat is wel zo handig.

Aanleggen van een perceel met veldbloemen?

Tegenwoordig zien we het steeds meer. Percelen die aan worden aangelegd met veldbloemen in plaats van andere bodembedekkers zoals bijvoorbeeld gras. Er is niet zo mooi als een perceel met veldbloemen. Onder andere voor overheidsinstanties, bedrijven en particulieren leggen wij percelen aan met veldbloemen. Dit is een wilde bloemenmix die we inzaaien. Voorafgaand dient de bodem klaar gemaakt te worden voor het zaai proces.

 

Hoe gaan we te werk?

Na het eerste contact plannen we een afspraak bij jouw op locatie. Tijdens deze afspraak zullen we kijken naar de bestaande situatie, status van de grond en de betreffende waardes. Op basis van deze resultaten kunnen wij direct een all-in-one prijs geven voor het aanleggen van een perceel met veldbloemen.

Onderhoud?

Een perceel met veldbloemen geeft ten opzichte van gras een aantal duidelijke voordelen. Veldbloemen geven een kleurrijk geheel en dragen waardevol bij aan de biodiversiteit (dierenleven). Daarnaast zijn veldbloemen een stuk onderhoudsvriendelijker dan gras. Simpelweg omdat het minder vaak gemaaid hoeft te worden en dat werkt duurzaam en ecologisch verantwoord. Niet voor niets dat je steeds meer openbare plaatsen ziet met veldbloemen. Vooral de plaatsen waar een bodembedekker wenselijk is maar die vrijwel nooit worden betreden zijn ideaal om veldbloemen te zaaien.

Sfeerbeelden

Bel ons direct op +31(0)6 51189560

Onze Relaties

Menu