Sneeuwruimen Eindhoven

Sneeuwruimen Eindhoven

Sneeuwruimen is een zware klus. Zodra de sneeuw eenmaal met bakken naar beneden komt is er geen houden meer aan. Door een dikke laag sneeuw kan je winkel, woning of bedrijf minder goed bereikbaar zijn. Door de sneeuw te ruimen of schuiven voorkom je dat je wordt ingesneeuwd en blijf je goed bereikbaar.

Sneeuw ruimen

In barre winterse omstandigheden kan het heel lastig zijn om de omgeving van je woning of bedrijf sneeuwvrij te houden. Als er eenmaal een dikke laag sneeuw ligt is het een fikse taak om de weg, straat of parkeerplaats vrij te houden van sneeuw. Als je wegen en paden tijdens de winterperiode begaanbaar wil houden zul je zelf de sneeuwschuiver moeten pakken of ons moeten bellen. Als je pecht hebt ligt er binnen de kortste keren weer een grote hoop sneeuw en kun je weer van voor af aan beginnen. Daarom hebben bieden wij complete ontzorging zodat uw winkel, woning of bedrijf altijd goed bereikbaar blijft. Door collectief te werken kunnen we de kans op ongelukken minimaliseren en de kostprijs toegankelijk houden, voor iedereen voordeel!

Tactiek met sneeuwschuiven

De beste manier om belangrijke plekken sneeuwvrij te houden is door tactisch te werk te gaan. Kies eerst de belangrijkste plekken die je van sneeuw wil ontdoen, bijvoorbeeld het pad naar de voordeur of de belangrijkste parkeerplekken.

Begin daarna met het maken van banen en werd systematisch van voor naar achteren. Schuif de sneeuw naar een plek waar het niet in de weg ligt en maak daar een grote hoop. Op deze manier ga je efficiënt te werk, weet je precies welke delen je hebt gehad. Deze tactiek levert ons de meeste efficiënte werkwijze op.

Bereikbaarheid

Een sneeuwvrije omgeving is belangrijk voor de bereikbaarheid van je woning of bedrijf. Bovendien komt een sneeuwvrije omgeving professioneel en verzorgd over op eventuele gasten of klanten. Een goede bereikbaarheid is essentieel voor elk bedrijf, maar niet iedereen heeft de tijd en expertise in huis om de omgeving in de winterperiode sneeuwvrij te maken.

Vraag de professional

De vakman in de regio Eindhoven heeft een jarenlang ervaring op het gebied van gladheidsbestrijding en sneeuwruimen. Wij nemen het sneeuwvrij maken van straten, paden en wegen graag op ons. Dankzij onze kennis en gespecialiseerde werktuigen die kunnen omgaan met winterse omstandigheden maakt de vakman elke omgeving binnen een mum van tijd sneeuwvrij.

Bel direct met Corneel van Mierlo: 040-201 3606

Vorig bericht
Gladheidsbestrijding Eindhoven
Volgend bericht
Groen klusbedrijf

Niets gevonden.

Menu