Gladheidsbestrijding eindhoven

Gladheidsbestrijding Eindhoven

Tijdens vorst en sneeuw kan het een grote uitdaging zijn je woning of bedrijf begaanbaar te houden. Gladheidsbestrijding is een lastig en tijdrovend klusje dat je het liefst uitbesteed. Al glibberend op pad gaan om zout te strooien en paden en wegen begaanbaar te houden is niet voor iedereen weggelegd.

Strooizout

Strooizout zorgt ervoor dat het vriespunt van water wordt verlaagd, waardoor het ontdooit en voor minder gladheid zorgt. Niet elke gemeente strooit op alle plekken waardoor het kan zijn dat de omgeving van jouw woning of bedrijf niet is bestrooid. Op dat moment ben je op jezelf aangewezen om paden en wegen begaanbaar te houden en

Gladheidsbestrijding

Zodra het kwik onder het vriespunt daalt is het zaak om na te denken over eventuele gladheidsbestrijding. Doordat paden en wegen door bevriezing van water glad kunnen worden kunnen er allerlei problemen ontstaan. Zo kunnen voorbijgangers uitglijden en vallen, kunnen fietsers onderuit gaan en auto’s hun grip op de weg verliezen.

Gladheidsbestrijding in Eindhoven

De vakman zorgt er in Eindhoven voor dat wegen, paden en straten begaanbaar blijven tijdens winterse omstandigheden. Hij gaat efficiënt te werk om er voor te zorgen dat je woning of bedrijf ook bij gladheid goed bereikbaar blijft en een veilige omgeving vormt voor voorbijgangers.

Volgend bericht
Sneeuwruimen Eindhoven

Niets gevonden.

Menu