Weiland aanleggen Maaseik? C. van Mierlo helpt je graag verder!

Zekerheden

done

100% Kwaliteit

Enkel het beste is goed genoeg en dat hoeft niet duur te zijn.

thumb_up

Grote Capaciteit

Door alles in eigen beheer te hebben is er geen klus te veel of oppervlakte te groot.

person

Afspraak = Afspraak

De afspraken die we maken komen we ook na, dat is wel zo handig.

Weiland aanleggen Maaseik

Het aanleggen van een wei, paardenwei of sportveld en het betreffende onderhoud daarvan verzorgen wij al vele jaren. We hebben ook alle machines in eigen beheer om je in de behoefte “weiland aanleggen Maaseik” te voorzien. Het onderhoud van de weide kunnen wij eventueel ook verzorgen bij jou in Maaseik of omgeving. We altijd actief in de Belgische of Nederlandse Kempen streek.

Voor wie?
Al jaren verzorgen wij voor vele sportverenigingen, paardenpensions, campings en diverse andere organisaties het aanleggen en onderhoud van gras oppervlaktes en bloemenweides in Maaseik en omgeving. Naast bedrijven kunnen wij desgewenst ook particulieren voorzien van een gazon of weide, zowel het aanleggen als onderhouden behoort tot de mogelijkheden. Om het gras oppervlak mooi te houden dient het met regelmaat gemaaid, geverticuteerd, belucht en bemest te worden.

Complete ontzorging “weiland aanleggen Maaseik” en meer..
Voor organisaties en bedrijven hebben wij ook complete onzorgingspakketten. Dit houdt in dat het weiland geheel wordt onderhouden door ons zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Ter aanvulling maken de meeste klanten ook gebruik van onze service om het gehele groenonderhoud te doen. Denk hierbij aan diensten zoals bladeren ruimen, onkruidbestrijding, hagen knippen en gladheidsbestrijding bij vorst.

Problemen met het weiland?
Ook dan kun je beroep doen op onze dienstverlening. Plan vrijblijvend een afspraak om de huidige situatie te inventariseren om zo de passende werkzaamheden uit te voeren om het probleem te verhelpen.

Sfeerbeelden

Bel ons direct op +31(0)40 201 3606

Onze Relaties

Menu