Onkruidbestrijding met heet water Reusel

Zekerheden

done

100% Kwaliteit

Enkel het beste is goed genoeg en dat hoeft niet duur te zijn.

thumb_up

Grote Capaciteit

Door alles in eigen beheer te hebben is er geen klus te veel of oppervlakte te groot.

person

Afspraak = Afspraak

De afspraken die we maken komen we ook na, dat is wel zo handig.

Onkruid bestrijden met heet water Reusel?

Onkruid besproeien met heet water is een duurzame maar ook uiterst effectieve manier van onkruidbestrijding. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van chemicaliën is dit een milieuvriendelijk alternatief in Reusel. Studies van verschillende universiteiten zijn ook unaniem in hun oordeel dat onkruidbestrijding met heet water uiterst effectief is en daardoor dus het beste alternatief. Hoe werkt dit dan? Door het onkruid te besproeien met heet water +/- 99.5C wordt de celstructuur van het onkruid vernietigd en wordt de plant tot in de wortel bestreden. Hierdoor sterft het onkruid af en verdwijnt het. Heet water is daarnaast ook effectief in de bestrijding van mos en algen.

Er bestaan verschillende technieken voor deze manier van bestrijding. Zo zijn er aangebouwde flexibele spuitkappen of vast sproeibalken voor montage op een voertuig of kan er met behulp van sproeilansen of een handspuitbalk ook met de hand bestreden worden. Voor ieder perceel in Reusel en omgeving de juiste oplossing om effectief af te rekenen met onkruid.

Hoe werkt dat ecologisch onkruid bestrijden in Reusel?

Met onze speciale machine kunnen we onkruid besproeien met heet water (99,5 °C). Hierdoor wordt de celstructuur van het onkruid vernietigd en tot in de wortel bestreden.

De resultaten?

Diverse universiteiten zoals die van Gent (BE), Kopenhagen (DK) en de universiteit van Wageningen (NL) trekken unaniem de conclusie dat onkruid bestrijden met heetwater één van de meest effectieve methodes is. Zie de grafiek (uit onderzoek van Prof. P. Kristoffersen / Universiteit van Kopenhagen).

Resultaten voor en na

Bel ons direct op +31(0)40 201 3606

Onze Relaties

Menu