Onderhoud bedrijventerrein

Zekerheden

done

100% Kwaliteit

Enkel het beste is goed genoeg en dat hoeft niet duur te zijn.

thumb_up

Grote Capaciteit

Door alles in eigen beheer te hebben is er geen klus te veel of oppervlakte te groot.

person

Afspraak = Afspraak

De afspraken die we maken komen we ook na, dat is wel zo handig.

Onderhoud bedrijventerrein Zoersel

Een goed onderhouden bedrijventerrein heeft niet enkel een aantrekkelijke uitstraling maar verbetert ook uw imago in Zoersel. De uitstraling en het imago van uw bedrijf zijn van groot commercieel belang; een eerste indruk maken we ten slotte maar één keer. En die indruk begint dus bij uw bedrijventerrein in Zoersel. Daarom juist is goed onderhoud van grote waarde. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van bedrijventerreinen en het aanleggen van groenvoorzieningen in Zoersel en omgeving. Hierbij maken we gebruik van de meest duurzame en ecologische mogelijkheden. Zo bestrijden we het onkruid met warm water of in sommige gevallen met vuur of borstels. Afhankelijk van uw bestaande situatie. Ook bij het onderhouden van groenvoorzieningen gebruiken we zoveel mogelijk ecologisch verantwoorde producten.

Het onderhoud van uw bedrijventerrein in Zoersel verzorgen wij op frequente basis. Denk naast de onkruidbestrijding en onderhoud van de groenvoorzieningen ook aan de bestrating en het winteronderhoud.  Een goed onderhouden bedrijventerrein voor een grotere aantrekkingskracht naar eventuele nieuwkomers. Wenst u ook uw imago en aantrekkingskracht te verbeteren zonder zelf hier zelf voor te moeten gaan leuren. Bij ons vindt u complete ontzorging van uw bedrijventerrein in Zoersel of omgeving.

Wenst u graag meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden betreft het onderhoud van uw bedrijventerrein? Contacteer van Mierlo, Corneel: +31(0)40-2013606.

Onkruid bestrijden?

Op vrijwel ieder perceel woekert onkruid en niets is zo vervelend en tijdrovend om dit te verwijderen. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom nemen wij deze last bij je uit handen. Het verwijderen van het onkruid gebeurt op een geheel ecologisch vriendelijke wijze.

Aanleggen of onderhouden van gras/gazon?

Bij het aanleggen van een gras, gazon of paardenwei zijn er verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan kant-en-klare graszoden of juist een het zaaien van zaad. Wij merken dat de voorkeur bij oppervlaktes onder de 250m2 in de meeste gevallen uitgaat naar graszoden. Afhankelijk van uw wens en de bestaande situatie kijken wij naar de best passende oplossing bij u in Zoersel.

Gladheidsbestrijding in Zoersel?

Helaas hebben we niet zoveel invloed op de weersomstandigheden en dat kan in de winter nog wel eens voor onaangename verassingen zorgen en daar brengen wij verandering in.

Aanleggen van een perceel met veldbloemen?

Tegenwoordig zien we het steeds meer in Zoersel. Percelen die aan worden aangelegd met veldbloemen in plaats van andere bodembedekkers zoals bijvoorbeeld gras.

Bel ons direct op +31(0)40 201 3606

Onze Relaties

Menu