Loonwerker Eindhoven

Agrarisch klussenbedrijf C. van Mierlo is loonbedrijf in Eindhoven. Gespecialiseerd in aanleg en onderhouden van groenvoorziening, grondwerk en grondverzet. Met ons loonbedrijf ontrzorgen wij mens en organisatie ook met gladheidsbestrijding, ecologische onkruid bestrijding en onderhoud van het bedrijven terrein in de omgeving Eindhoven. Alle gewenste en ongewenste groenvoorzieningen en eigenlijk alles wat toegankelijkheid of representatie van uw bedrijf, winkel of woonhuis schaadt of juist ten goede komt voorzien wij met ons loonbedrijf C. van Mierlo. We hebben een ruime vloot aan eigen machines zoals kleine tractoren met diverse gereedschappen zoals zaaiers, knippers en zelfs speciaal ontwikkelde machines die ecologisch groenonderhoud mogelijk maakt. Zo beperken we de schade aan Flora en Fauna tijdens het maaien.

Omdat wij als loonbedrijf in omgeving Eindhoven veel materieel in eigen beheer hebben kunnen wij grondwerk. groenonderhoud en aanleg van grasvelden compleet voorzien. Of je nu in Eindhoven of Eersel gevestigd bent en het gaat om een eenmalige klus of periodiek onderhoud, stop met zoeken want met ons loonbedrijf werken we veel in de regio Eindhoven en door de juiste planning kunnen we snel en efficiënt schakelen om de grondverzet klus, groenonderhoud of paardenwei bijvoorbeeld te voorzien van onderhoud.

Binnen ons loonbedrijf heb je maar één aanspreekpunt. Dat werkt dikwijls wel zo snel en ook gemakkelijk. Dat scheelt een hoop tijd en geld. Ook onze klanten kunnen dat waarderen. Hieronder vindt u een overzicht van onze dienstverlening.

Loonbedrijf in Eindhoven? C. van Mierlo helpt je graag verder!

Bel ons direct op +31(0)40 201 3606

Onze Relaties

Menu