Groenonderhoud bedrijven

Zekerheden

done

100% Kwaliteit

Enkel het beste is goed genoeg en dat hoeft niet duur te zijn.

thumb_up

Grote Capaciteit

Door alles in eigen beheer te hebben is er geen klus te veel of oppervlakte te groot.

person

Afspraak = Afspraak

De afspraken die we maken komen we ook na, dat is wel zo handig.

Groenonderhoud Heusden-Zolder

Een verzorgd en goed onderhouden bedrijventerrein staan garant voor een goede uitstraling en een goed imago bij u in Heusden-Zolder. Daarnaast draagt een goed onderhoud ook bij aan de functionaliteit van het terrein. Omdat het onderhoud van uw bedrijventerrein niet tot uw corebusiness behoort; is het uitbesteden hiervan een slimme keuze. Op deze manier worden alle zorgen hieromtrent weggenomen en komt u steeds toe bij een verzorgd en aantrekkelijk bedrijf. Dit is ten slotte uw visitekaartje bij u in de omgeving Heusden-Zolder. Wij zorgen voor een gedegen planning en gaan conceptueel te werk. Het ganse groenonderhoud van uw terrein in Heusden-Zolder en omgeving zullen wij met onze dienst op ons nemen. Dit gaat van het bijhouden van het gras, planten en struiken en onkruidbestrijding tot bestrating en winteronderhoud. Zo voorzien wij u het ganse jaar rond van een aantrekkelijk en duurzaam onderhouden bedrijventerrein.

Wenst u graag meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden betreft het groenonderhoud van uw bedrijventerrein in Heusden-Zolder? Contacteer van Mierlo, Corneel: +31(0)40-2013606.

Onkruid bestrijden?

Op vrijwel ieder perceel woekert onkruid en niets is zo vervelend en tijdrovend om dit te verwijderen. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom nemen wij deze last bij je uit handen. Het verwijderen van het onkruid gebeurt op een geheel ecologisch vriendelijke wijze.

Aanleggen of onderhouden van gras/gazon?

Bij het aanleggen van een gras, gazon of paardenwei zijn er verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan kant-en-klare graszoden of juist een het zaaien van zaad. Wij merken dat de voorkeur bij oppervlaktes onder de 250m2 in de meeste gevallen uitgaat naar graszoden. Afhankelijk van uw wens en de bestaande situatie kijken wij naar de best passende oplossing bij u in Heusden-Zolder.

Gladheidsbestrijding in Heusden-Zolder?

Helaas hebben we niet zoveel invloed op de weersomstandigheden en dat kan in de winter nog wel eens voor onaangename verassingen zorgen en daar brengen wij verandering in.

Aanleggen van een perceel met veldbloemen?

Tegenwoordig zien we het steeds meer in Heusden-Zolder. Percelen die aan worden aangelegd met veldbloemen in plaats van andere bodembedekkers zoals bijvoorbeeld gras.

Bel ons direct op +31(0)40 201 3606

Onze Relaties

Menu