Graszoden Goirle

Zekerheden

done

100% Kwaliteit graszoden

Enkel beste kwaliteit graszoden is goed genoeg en dat hoeft niet duur te zijn.

thumb_up

Grote Capaciteit

Door eigen machines in beheer te hebben is er geen oppervlakte te groot.

person

Afspraak = Afspraak

De afspraken die we maken komen we ook na, dat is wel zo handig.

Graszoden Goirle gezocht? C van Mierlo is het adres voor levering een aanleg.

Graszoden die wij leveren en leggen zijn van een uitmuntende kwaliteit en  onkruidvrij! Door de juiste grondwerken en een goede kwaliteit gras kunnen wij een mooi een duurzaam gazon verzorgen.

Deze graszoden zijn ontwikkeld met een speciaal mengsel. De combinatie van de verschillende zaden zorgt voor een vaste sterke structuur en een mooi diepgroene kleur. Ideaal gras voor de kinderen op te laten spelen of juiste een mooi stukje siergras in de tuin te hebben.

Bij het aanleggen van een gazon, sportveld of dergelijken zijn er vaak verschillende mogelijkheden. De graszoden worden op bestelling vers gesneden zodat we altijd de beste kwaliteit gras kunnen garanderen.

Het voordeel van graszoden is dat je direct een mooi gazon hebt. Bij grotere oppervlaktes wordt daarom ook steeds vaker gekozen voor graszoden.Met vele machines in eigen beheer kunnen we onze klanten met een grote of kleine behoefte perfect voorzien in de omgeving Goirle.

Niet voor niets dat C van Mierlo het adres is voor graszoden”Goirle”. Mocht er de behoefte zijn om de huidige graszoden ook te laten verwijderen komen wij graag eens langs om de werkzaamheden te inventariseren en een complete prijs te maken waarin je geheel wordt ontzorgt.

Graszoden Goirle bel Corneel 06-51189560

Hoe gaan jullie te werk?

Na het eerste contact plannen we een afspraak bij jouw op locatie. Zodat we de exacte afmetingen, grond- en PH-waardes van de huidige situatie opnemen zodat we kunnen bepalen welke werkzaamheden er nodig zijn.

Onderhoud?

Naast het aanleggen kunnen wij ook het complete onderhoud verzorgen. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw gazon. Ook grasvelden die niet door ons zijn aangelegd kunnen door ons worden onderhouden. Met onderhoud verstaan wij het bewateren, maaien, bemesten en verticuteren.

Het komt ook welleens voor dat klanten ons inhuren om een bestaand gazon te herstellen. Indien er langere tijd geen of slecht onderhoud is gepleegd is er vaak veel mos en minder gras. Wij maken het gazon graag weer als nieuw aangelegd zodat je weer kunt genieten.

Betreft het onderhoud werken wij veelal met contracten, tenslotte blijft het gras groeien en zal er periodiek onderhoud gepleegd moeten worden. Doordat we dit doen op vele plaatsen in de Kempen kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven het gazon onderhouden. Neem contact op voor de betreffende condities.

Sfeerbeelden

Bel ons direct op +31(0)40 201 3606

Onze Relaties

Menu