C. van Mierlo, het adres voor gras zaaien machinaal Vosselaar

Zekerheden

done

100% Kwaliteit

Enkel het beste is goed genoeg en dat hoeft niet duur te zijn.

thumb_up

Grote Capaciteit

Door veel machines in eigen beheer te hebben is er geen klus te veel of oppervlakte te groot.

person

Afspraak = Afspraak

De afspraken die we maken komen we ook na, dat is wel zo handig.

Gras inzaaien machinaal Vosselaar

Het aanleggen van gras, een gazon, sportveld of paardenwei verzorgen wij al vele jaren in de Kempen regio en omstreken. Om grote oppervlaktes in te zaaien met gras zijn machines vereist. Met onze vloot aan kleine en grote machines kunnen we zowel de kleinere oppervlaktes als meerdere¬†hectaren inzaaien met gras. U bent via de zoekterm “gras inzaaien machinaal Vosselaar” op de juiste pagina terecht gekomen.

Voor wie?
Al jaren verzorgen wij voor vele sportverenigingen, paardenpensions, campings en diverse andere organisaties het gras inzaaien machinaal en betreffende onderhoud daar van. Naast bedrijven bedienen wij ook particulieren met gras inzaaien machinaal Vosselaar. Het wil ook weleens voorkomen dat graszoden een betere optie is ten opzichte van gras zaaien. In dat geval kijken we altijd naar de behoefte van onze opdrachtgever. Zowel het zaaien als aanleggen van de zoden voorzien wij in Vosselaar en regio.

Complete ontzorging bij gras inzaaien machinaal..
Indien het huidige perceel voorzien is van gras of willekeurige andere vorm van bedekking dat verwijderd dient te worden is dat onze eerste taak. Nadien opgevolgd met de grondwerkzaamheden. Dit betekent dat we de grond voorzien van de juiste waardes zodat het een vruchtbare ondergrond biedt voor een mooi gazon. Na deze fase treffen we de voorbereidingen zoals egalisaties zodat het een mooi vlak geheel vormt. Zodra de graszaden machinaal zijn gezaaid is de basis gelegd voor een mooi gazon.

Dit gehele proces voorzien wij van A tot en met Z zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Naast het machinaal inzaaien voorzien wij ook voor vele organisaties en particulieren het onderhoud van het gazon. Als het gazon regelmatig onderhouden wordt blijft het mooi en daar heb je jarenlang plezier van. In veel gevallen voorzien wij tijdens het moment van gazon onderhoud Vosselaar tevens de onkruidbestrijding dat we op een ecologisch verantwoorde manier voorzien.

Al bij al bieden wij ontzorging in werkzaamheden wat voor de meeste mensen een hoop tijd kost die ze graag anders hadden besteed. Zoals bijvoorbeeld de core business of juist schaarse vrijetijdsbesteding.

Heb je problemen met het gazon?
Ook dan kun je beroep doen op onze dienstverlening. Plan vrijblijvend een afspraak om de huidige situatie te inventariseren om zo de passende werkzaamheden uit te voeren om het probleem te verhelpen.

Voor gras inzaaien machinaal Vosselaar ben je bij C van Mierlo aan het juiste adres.

Sfeerbeelden

Bel ons direct op +31(0)6-51189560

Onze Relaties

Menu