Gladheidsbestrijding Merksplas

Zekerheden

done

100% Kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg en dat hoeft niet duur te zijn.

thumb_up

Grote Capaciteit in Merksplas

Met veel materieel in eigen beheer is er geen klus te veel of oppervlakte te groot.

person

Afspraak = Afspraak

De afspraken die we maken komen we ook na, dat is wel zo handig.

Gladheidsbestrijding Merksplas?

Helaas hebben we niet zoveel invloed op de weersomstandigheden en dat kan in de winter nog wel eens voor onaangename verassingen zorgen. Gladheid kan voor gevaarlijke situatie zorgen in het verkeer maar ook op uw bedrijventerrein, parkeerplaats of winkelpand. Middels onze gladheidsbestrijdingsdienst bieden wij een complete ontzorging in Merksplas zodat ongelukken en schades voorkomen kunnen worden en dat werkt wel zo prettig.

Hoe gaan jullie te werk?

Met een vast team van mensen en machines bieden wij ieder jaar weer vele bedrijven, instellingen en openbare locaties ondersteuning voor, tijdens en na de vriesperiode om zoveel mogelijk gladheid te voorkomen. Dit doen wij veelal met een combinatie van een tractor, strooimachine en indien nodig sneeuwschuif. Geen oppervlakte is voor ons te groot.

Welke regio bedienen jullie naast Merksplas?

De meeste van onze klanten zijn gevestigd in het Nederlandse en Belgische Kempen. Echter bedienen wij ook de omgeving Eindhoven, Valkenswaard, Waalre, Overpelt en Lommel (B). In een hectische vorstperiode willen we iedereen goed van dienst zijn en dat doen we door zo efficiënt mogelijk te werken. De kosten kunnen we hierdoor minimaliseren uw risico op ongewenste schades trouwens ook.

Bel ons direct op +31(0)40 201 3606

Onze Relaties

Menu