C. van Mierlo, het adres voor gazon onderhoud in Oostelbeers

Zekerheden

done

100% Kwaliteit

Enkel het beste is goed genoeg en dat hoeft niet duur te zijn.

thumb_up

Grote Capaciteit

Door alles in eigen beheer te hebben is er geen klus te veel of oppervlakte te groot.

person

Afspraak = Afspraak

De afspraken die we maken komen we ook na, dat is wel zo handig.

Gazon onderhoud Oostelbeers

Het aanleggen van een gazon, sportveld of paardenwei en het betreffende onderhoud daarvan verzorgen wij al vele jaren. Om het gazon mooi te houden is goed onderhoud vereist. Met een vloot aan machines kunnen wij zowel kleine als grote gazons onderhouden in Oostelbeers en omgeving.

Voor wie?
Al jaren verzorgen wij voor vele sportverenigingen, paardenpensions, campings en diverse andere organisaties het gazon onderhoud. Naast bedrijven kunnen wij desgewenst ook particulieren gazons aanleggen en onderhouden. Een gazon dient met regelmaat gemaaid, geverticuteerd, belucht en bemest te worden.

Complete ontzorging in gazon onderhoud en meer..
Voor organisaties en bedrijven hebben wij ook complete onzorgingspakketten. Dit houdt in dat het gras geheel wordt onderhouden door ons zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Ter aanvulling maken de meeste klanten ook gebruik van onze service om het gehele groenonderhoud te doen. Denk hierbij aan diensten zoals bladeren ruimen, onkruidbestrijding, hagen knippen en gladheidsbestrijding bij vorst.

Problemen met het gazon?
Ook dan kun je beroep doen op onze dienstverlening. Plan vrijblijvend een afspraak om de huidige situatie te inventariseren om zo de passende werkzaamheden uit te voeren om het probleem te verhelpen.

Sfeerbeelden

Bel ons direct op +31(0)40 201 3606

Onze Relaties

Menu